Uutiset


12.3.2019

Kokoatalo on tehnyt yhteistyösopimuksen kotimaisen polkupyörien pysäköinti- ja säilytysjärjestelmiä valmistavan PedalSlotin kanssa. Jos haluat polkupyörien pysäköinnin ja säilytyksen järjestykseen – suosittelemme monipuolisten järjestelmien asentamista varastoihin ja vajoihin.

Tutustu PedalSlotin helppokäyttöisiin, runkolukittaviin telineisiin oheisesta linkistä : http://fi.pedalslot.com/

28.1.2019

Kauttamme ulkopuoliset äänieristetyt aggregaatit sähkökatkojen varalle maatiloille ja omakotitaloihin. Vaadittavan tehoinen aggregaatti  toimitetaan erillisen äänieristetyn kopin sisälle sijoitettuna joka on  maalattu asiakkaan toivomalla värillä.  Aggregaatti käynnistyy automaattisesti sähkökatkon tapahtuessa.

Ota yhteyttä lisätietojen saamista varten. Tulemme mielellämme luoksenne keskustelemaan miten varmistamme katkeamattoman sähkönsyötön.

10.6.2018

Kokoatalo on solminut yhteistyösopimuksen Firuco Oy:n kanssa. Firuco valmistaa kaikki aitat, mökit, vajat ja muut rakennukset sisätiloissa omissa tuotantotiloissaan Kymenlaaksossa. Valmiit rakennukset kuljetetaan kokonaisina tai elementteinä sovittuun toimitusosoitteeseen, jossa lopullinen asennus tehdään nopeasti.

10.7.2017

Tulossa pian tarjolle 12-17 m2:n kesämajoja. Majat toimitetaan runkoelementteinä siten, että niissä on tuulensuojalevy valmiiksi asennettuna. Runko on säältä suojassa yhdessä päivässä. Ikkunat, ovet ja ulkoverhoilulaudoitus määrämittaan sahattuna tulevat toimituksen mukana. Ota yhteyttä ja kysy lisää nopeasti rakennettavista korkealaatuisista kesämajoista!

7.7.2017

Näistä lumoavista maisemista nauttivat seuraavat Kokoatalo mökin onnelliset omistajat!

12.6.2017

Kokoatalo on alkanut tarjoamaan rakennusyhtiöille aliurakointina jätekatosten, polkupyörävajojen ja – katosten sekä ulkosäilytystilojen suunnittelua, valmistusta ja asennuspalveluita koko Etelä-Suomen alueella. Katokset voidaan valmistaa myös asiakkaiden omien suunnitelmien ja rakennekuvien pohjalta.

Kaikki myymämme tuotteet noudattavat kohteessa vaadittavia palo- ja jätemääräyksiä. Vajat ja katokset valmistetaan Elimäellä, josta ne toimitetaan asennuskohteeseen valmiiksi maalattuina joko elementteinä tai jo valmiiksi koottuina.

Tuotteitamme on toimitettu mm. asunto-osakeyhtiöille, kauppakeskuksille, teollisuuskiinteistöille, seurakunnille, kaupunkien ja kuntien huolto- sekä kunnossapitoyhtiöille, kouluille ja muille kuntien omistamille kiinteistöille.

9.6.2017

Kokoatalon tavaramerkki on  rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa.

24.5.2017

Kumpulan siirtolapuutarhassa uudessa mökissä tarkkaillaan kevättä ja nautitaan luonnon puhkeamisesta kukkaan.

—-

11.5.2017

Jos mietit pientalon, mökin tai pihakatoksen hankintaa – istutaan yhdessä alas, juodaan kahvia ja mietitään, voisiko Kokoatalon mallistosta löytyä sinulle sopiva ratkaisu. Kauttamme myös keittiökalusteet, kamiinat, savupiiput, kiukaat…
 
Tulemme ilomielin luoksesi – se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.
 
Ota yhteyttä myynti@salbeg.fi tai soita 040-5530062. Sovi samalla tutustuminen myös Kokoatalon malliston siirtolapuutarhamökkiin Kumpulassa!

4.5.2017

Viikonloppu ja Savonlinnan Rakennusmessut lähestyvät.  Tervetuloa tutustumaan Kokoatalon laajenevaan tarjontaan. Elementeistä rakennettavien pientalojen, mökkien ja katosten lisäksi kauttamme esim. valmiit pienmoduulitalot, jotka nostetaan paikoilleen nosturilla ja talo on asumiseen valmis!

Tule tutustumaan Kokoatalon tarjontaan, olemme messuilla osastolla D 19.

25.04.2017

Kiitos Mikkeli!

Mikkelin Rakentamessuilla Savossa oli lupsakkaa huolimatta siitä, että messsuilla riitti kiirettä. Kaksi päivää meni hetkessä!

25.04.2017

Kokoatalon Kumpulan Siirtolapuutarhaan toimittaman mökin pystytys sujui nopeasti – katso video!

11.04.2017

Kiinnostus elementeistä koottavia vapaa-ajanasunnoiksi soveltuvia pientaloja kohtaan oli suurta ja vastaanotto innostunutta. Kiitos onnistuneista messuista asiakkaille ja osastolla työskennelleille henkilöille.

Tavataan vuoden päästä KevätMessuilla18!

logo 2 riv

KOKOATALO osallistuu myös Mikkelin Rakentajamessuille 22.-23.4.2017.  Tule katsomaan filmiesitys pientalon pystyttämisestä Helsingin Kumpulan siirtolapuutarhaan!

KOKOATALO paikalla Savonlinnan Rakennusmessuilla 6.-7.5.2017.  Tule kuulemaan miten nopeammin, helpommin ja kustannustehokkaammin rakennat itsellesi pientalon tai mökin.